Aquest mes és el primer en què participe en el Circulo Whole Kitchen, i la proposta per fer eren els Financies, un tipus de dolç francés, mai no n'havia escoltat parlar, però feien molt bona pinta. Ací està la meua versió veganitzada
1/2 paquet nata atmetlla
1 culleradeta bicarbonat
100 gr de xocolata negra
100 gr d'atmetlles mòltes
100 gr de margarina
50 gr de farina tamisada
l'equivalent a tres ous de no-egg (són 3 culleradetes de no-egg i 6 cullerades d'aigua, tot barrejat)
125 gr de sucre de llustre
sal
Encenem el forn a 180º
Desfem la xocolata amb la margarina al bany maria i reservem.
Barregem el sucre, la farina, el bicarbonat, les atmetlles i un pessic de sal. Afegim la xocolata en aquesta barreja, a continuació afegim la barreja del no-egg. Ho remenem tot bé i posem la nata, quan estiga tot barrejat preparem els motles i aboquem la barreja.
Ho coem entre 10 o 15', segons el forn (fem la prova del furgadents).
I quan es refrede un poc, desemmotlem
1/2 paquet nata atmetlla
1 culleradeta bicarbonat
100 gr de xocolata negra
100 gr d'atmetlles mòltes
100 gr de margarina
50 gr de farina tamisada
l'equivalent a tres ous de no-egg (són 3 culleradetes de no-egg i 6 cullerades d'aigua, tot barrejat)
125 gr de sucre de llustre
sal
Encenem el forn a 180º
Desfem la xocolata amb la margarina al bany maria i reservem.
Barregem el sucre, la farina, el bicarbonat, les atmetlles i un pessic de sal. Afegim la xocolata en aquesta barreja, a continuació afegim la barreja del no-egg. Ho remenem tot bé i posem la nata, quan estiga tot barrejat preparem els motles i aboquem la barreja.
Ho coem entre 10 o 15', segons el forn (fem la prova del furgadents).
I quan es refrede un poc, desemmotlem
Nota: He de fer la prova de posar un poc més de farina, quedaran una mica més consistents, però de sabor estaven boníssims