BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 17 de setembre del 2011

CSC#9 En un lejano lugar

Després de no participar en unes quantes edicions del CSC (però no he deixat mai de visitar la pàgina i les propostes tan bones que s'hi fan). Participe en la novena edició, en aquest cas es tracta de fer un plat d'un altre país.



Jo he triat fer el "pollastre" amb ametles. No sé si el faran realment a la Xina, però des que era menuda era el meu plat preferit dels restaurants xinesos (sobretot pe les ametles torrades). I des que em vaig fer vegana volia fer algun plat semblant.
En aquest cas he utilitzat un "pollastre" vegetal comprat en el Loving hut de València, però es pot fer amb seitan (de fet crec que quedaria millor)

Ingredients:      4 persones
1 paquet de "pollastre" vegetal o un paquet de seitan
ametles crues pelades
1/2 ceba gran
brou vegetal
1 pimentó verd italià
1/2 carabassí menut
6 o 8 xampinyons
2 cullerades de salsa de soja
1/4 tassa de vi blanc (opcional)
oli

Tallem en tires el pimentó, la ceba, els xampinyons i el carabassí. Sofregim en una paella amb oli la ceba fins que comence a agafar color, afegim el carabassí, els xampinyons i el pimentó, quan comence a ablanir-se afegim el "pollastre" i les ametles i cuinem 5' més o menys, afegim el vi i quan haja reduït, incorporem la salsa de soja, després d'un minut aboquem el brou (la quantitat suficient per cobrir tots els ingredients. Tapem i ho deixem coure fins que s'evapore el brou (no ha de quedar sec del tot).
Podem servir-ho amb arròs

1 comentari:

magdalena ha dit...

Gràcies per la recepta. Ho he provat amb soja texturitzada gruixuda i ha sortit prou bé!